4 dolog, amivel Te magad lassítod minden nap az anyagcserédet

Azt már tudod, mi minden lassíthatja az anyagcserédet, ami rajtad kívül álló ok. Genetika, hormonális problémák, egyéb betegségek – mindezekről itt már írtunk korábban. De vannak olyan tényezők is, amelyekért Te vagy a felelős, amiken, ha változtatsz a mindennapjaidban, azzal nagyon sokat teszel a normál anyagcsere helyreállításáért.

4 egészséges gluténmentes liszt

A gluténmentes étrend manapság nem csak a gluténérzékenyek körében népszerű, hanem a diétázók is előszeretettel fogyasztanak gluténmentes ételeket. A gluténérzékenység nemcsak gyermekkorban alakulhat ki, hanem akár felnőttkorban, ezért érdemes néha tisztítókúrákat tartani, valamint minél változatosabban táplálkozni.

Milyen gyakran iszod? Ezeket jó tudni a zöld teáról és hatásairól

A zöld tea egy igen népszerű ital. Minden féle-fajta célokkal fogyasztják: élénkítőként, fogyás és méregtelenítés céljából, gyógyhatású italként, rákmegelőzőként – és még sorolhatnánk. A népszerűsége nyilván nem ok nélküli, de kell-e vigyáznod vele? Akik lemondanak róla, jól teszik, vagy túlzás az egész? Íme, az igazság a zöld teáról.

Diétás és egészséges köret – ezekért szeretjük az édesburgonyát

Az édesburgonya egyre népszerűbb világszerte, ami nem meglepő, mivel számos jótékony hatása miatt egyre többen fogyasztják, és nem csak a diétázók körében. Miért érdemes édesburgonyát fogyasztani? Ezeket gyűjtöttük most össze.

Hány csésze kávét iszol naponta? Ezért kívánod a koffeint!

A Föld lakosságának nagyjából 80%-a juttat be koffeint a szervezetébe napi rendszerességgel. Mindenféle „jókat” olvashatunk róla, pedig a kávé– vagy teafogyasztást inkább mérsékelni kéne. Miért egészségtelen, hogyan alakul ki a függőség, és meg lehet-e válni tőle? A cikkből kiderül.

Így kell edzened, hogy órákkal később is zsírt égessen a tested!

Mostani cikkünkben egy extrém módon zsírégető edzéstípussal foglalkozunk. Annyira hatékony a sportnak ez a módja, hogy már napi kb. 20 perc edzés is órákon át tartó zsírégetést eredményez, és már 1-2 hét után látványos hatása is lesz a befektetett energiának és a – nem túl sok – időnek.