FOODTEST 200+ Black Friday, 2023. november 15-24.

Olvasási idő: 4 perc

Ha gondolkodtál már azon, hogy a végére járj, mi okozza a régóta vagy újabban fennálló panaszaidat, most érdemes megragadni a lehetőséget és kedvezményes áron igénybe venni ételintolerancia szolgáltatásunkat!

Tudd meg, milyen jelei vannak az ételintoleranciának!

Megmutatjuk, milyen panaszok esetében érdemes valamilyen ételérzékenységre gondolni.  Sokszor nem is tulajdonítunk neki jelentőséget, pedig, ha rendszeresen jelentkeznek, kellemetlen lehet, megnehezítik az életünket.

Érdemes gyanakodni, ha ezek közül bármelyiket tapasztaljuk:

  • rendszeres haspuffadás;
  • gyomorégés, hasi fájdalom;
  • megváltozik a széklet minősége (hasmenés, székrekedés),
  • megjelennek a bőrön különböző elváltozások (pattanások, aknék, száraz foltok, ekcéma vagy kiütések);
  • állandó fáradékonyság, álmatlanság, koncentrációhiány;
  • de oka lehet a háttérben, ha hányinger, asztma, migrén vagy súlyproblémák jelennek meg.

A bizonyos ételek beazonosítását az is nehezíti, hogy nem feltétlenül az elfogyasztást követően jelentkezik a probléma, hanem csak órákkal, vagy akár napokkal később. Komoly befolyásoló tényező lehet a szervezet általános állapota is, mert pl. egy stresszesebb időszakban az emésztésünk sem tud tökéletesen működni, ezért gyakrabban jelentkezhetnek a tünetek, mint máskor.

Az ételintolerancia egyre több embernél jelentkezik. A vizsgálatok eredménye azt mutatja, hogy minden harmadik ember érintett. Igaz ez akkor is, ha még esetleg nincsen tünet. Ha rendszeresen fogyasztunk olyan ételeket, amelyeket nem tolerál a szervezetünk, akkor azok hosszútávon megbetegíthetnek.

Hogyan működik a FOODTEST 200+?

A FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálat egy laboratóriumi eljáráson alapuló ételintolerancia vizsgálat, amely vérmintából és fehérjechip technológiából származó adatokra támaszkodik. A teszt megbízhatóan azonosítja a szervezet 221 különböző élelmiszerrel szembeni intoleranciáját, feltárva, mely ételeket nem tolerálja a szervezet. A teszt eredményei részletes információval szolgálnak arról, mely élelmiszerek okozhatnak érzékenységet, és mindehhez csak néhány vércsepp szükséges, akár ujjbegyből.

Miben különbözik a FOODTEST 200+ ételintolerancia vizsgálat a piacon fellelhető egyéb módszerektől?

  • Magyarországon egyedüliként képes egyszerre 220 különböző ételérzékenységet kimutatni.
  • Az eredmények számszerű értékek formájában jelennek meg a leleten, lehetővé téve az érzékenység mértékének pontos nyomon követését.
  • Központi írásos dietetikai kiértékelés vagy akár személyes tanácsadás segíti az intolerancia esetén megkívánt életmódváltást.

Milyen limitált időtartamú kedvezményes lehetőség áll fenn most a FOODTEST 200+ vizsgálat igénybevételére?

A vizsgálat díja országosan és egységáron 79.900 Ft, melyet most Black Friday akciónk keretében 15% kedvezménnyel kínálunk, 67.915 Ft-ért, kizárólag 2023. november 15-24. között! Az akciós készletünk limitált, így, ha eddig még csak gondolkodtál rajta, most érdemes lecsapni a lehetőségre és ezen a szuper áron igénybe venni! Kattints ide és nézd meg!

Az egészség közös ügyünk, segítsük egymást jobb és minőségibb életet élni!