Anyagcseretípus mérés Black Friday, 2023. november 15-24.

Olvasási idő: 4 perc

Elérkezett a legjobb alkalom arra, hogy végre kiutat találj a táplálkozási útmutatók rengetegéből és megtudd, hogy személy szerint Neked, A TE GENETIKAI SAJÁTOSSÁGAID alapján valóban mit is jelent az egészséges étkezés, ami végre megoldja a problémáidat! Black Friday akciónk keretében most kivételes áron, extra kedvezménnyel veheted igénybe az eredeti, speciális géppel történő Metabolic Typing anyagcseretípus mérést. Olvass tovább!

Amikor az evéstől, az elfogyasztott ételektől vagy fáradt

Az, hogy ki mit eszik, vagy iszik, nagyobb befolyással van testük működésére, mint hinnénk. Genetikailag meghatározott, hogy kinek milyen étkezés az ideális ahhoz, hogy energikusak, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottak lehessünk. Vannak ételek, amelyek jótékonyan hatnak ránk, és vannak, amelyeket egyenesen kerülnünk kell, hogy ez megvalósulhasson. Természetesen nem a mindenki által kerülendő ételekről van szó, hanem olyanokról, amelyek már sokszor megkapták az “egészséges” jelzőt. Az, hogy kerüljük a cukros, a túl sós vagy túl zsíros dolgokat, azzal egyre többen egyetértenek. Sokan nem gondolnák viszont, hogy van, akinek a tejtermékek, van, akinek a vörös húsok vagy éppen a koffeinben gazdag ételek gátolhatják a fogyását, illetve segíthetik elő a túlsúly kialakulását.

Paleo vagy vegán?

Ha valaki szeretne kicsit utánanézni a helyes táplálkozási irányzatoknak, nagyon hamar észre veheti, hogy egymásnak teljesen ellentmondó állításokkal lehet találkozni és még egy szakember is nehéz helyzetbe kerülhet a végén, ha például abban kell állást foglalni, hogy ki milyen arányban fogyasszon fehérjékben és szénhidrátokban gazdag ételeket. Nagyon gyorsan rá kell jönnünk arra, hogy az egy kaptafára történő étrendi ajánlásokat nem lehet ráilleszteni minden emberre.  

Tanácsadás, ahol a kliens izmai adják meg a válaszokat

Egy izom reflexen alapuló vizsgálat segítségével a test jelzéseiből kiindulva pontosan be lehet azonosítani a fenti kérdésekre a válaszokat. Így nem az általános táplálkozási ajánlásokkal kell próbálkoznunk, hanem valóban személyre szabhatjuk az étrendet. A Metabolic Typing anyagcseretípus mérés során genetikailag öröklött tulajdonságaink derülnek ki, így ennek megfelelően úgy tudunk táplálkozni, hogy attól energiához jussunk és az egész szervezet jól tudjon működni.

Jó úton haladsz, ha:

  • Megszűnik a „kajakóma”, napközben nincsenek már hullámvölgyek.
  • Elmúlik a puffadás, a gyomorégés, rendeződik a széklet.
  • Javul a kedélyállapot és az alvás minősége.
  • Az egyre fiatalabb korban jelentkező inzulinrezisztenciára is pozitív hatást gyakorol a jól beállított étrend.
  • És végre megmozdulnak a kilók.

Mit jelent a Black Friday akciónk az anyagcseretípus mérésre vonatkozóan?

A 2 órás komplex mérés-tanácsadást most Black Friday akciónk keretében 25% kedvezménnyel kínáljuk, 39.900 Ft helyett 29.925 Ft-ért, kizárólag 2023. november 15-24. között!

Továbbá, ha ezt a szolgáltatásunkat a kéthetes, személyre szabott étrenddel is szeretnéd kiegészíteni, akkor ezen csomagunkat most 20 % kedvezménnyel, 49.900 Ft helyett 39.920 Ft-ért tudod igénybe venni!

Ne habozz tovább, ha szemeztél már ezzel a lehetőséggel, és élj az év legnagyobb kedvezményével! Kattints ide!

Az egészség közös ügyünk, segítsük egymást jobb és minőségibb életet élni!